Популярна українська співачка лягає під ніж хірурга
Популярна українська співачка лягає під ніж хірурга

Популярна українська співачка лягає під ніж хірурга

Анна Трінчер зважилася виправити недосконалість, яка значно впливає на якість її життя.

Українська співачка і блогерка Анна Трінчер не стала приховувати від підписників, що їй необхідна допомога медиків. У своєму блозі в Instagram вона розповіла, що проходить медичне обстеження і здає аналізи.

Усе це необхідно артистці, щоб підготуватися до операції - з дня на день вона потрапить на хірургічний стіл, повідомила Трінчер.

Скоріш за все операція артистки стосуватиметься її очей. У неї поганий зір, і вона часто носить окуляри або контактні лінзи. Це приносить певні незручності, яких Анна вирішила позбутися раз і назавжди.

"Я готуюсь до операції. Переживаю дуже. Здаю аналізи. Ще декілька діб, і я буду нарешті бачити цей світ своїми очима", - написала в блозі співачка.

Анна Трінчер новини - Анна Трінчер лягає на операцію / колаж: Главред, фото: instagram.com/annatrincher_official

Хто така Анна Трінчер?

Анна Трінчер - українська співачка й акторка, представниця України на "Дитячому Євробаченні 2015", суперфіналістка восьмого сезону шоу "Голос країни", учасниця другого сезону "Голос. Діти", а також акторка серіалу "Школа", повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу:

Раніше дружина Віктора Павліка, бізнесвумен і його концертна директорка Катерина Реп'яхова, розповіла, що співак готується до операції, оскільки його серце може зупинитися в будь-який момент.

Також кум Катерини Кухар, комік Юрій Ткач, розповів про розлучення балерини з Олександром Стояновим. Чутки про те, що в їхній родині не все гаразд, почали з'являтися восени 2023 року.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом