19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
27 років вважали жінкою: наречена перед заміжжям дізналася, що вона біологічний чоловік
27 років вважали жінкою: наречена перед заміжжям дізналася, що вона біологічний чоловік

27 років вважали жінкою: наречена перед заміжжям дізналася, що вона біологічний чоловік

Після тривожного очікування результатів аналізів діагноз лікаря-гінеколога Дуань Цзе підтвердився.

Жінка з китайської провінції Хубей несподівано дізналася перед заміжжям, що насправді є біологічним чоловіком. Під час медичного обстеження у неї виявили чоловічі статеві хромосоми. Про це пише видання South China Morning Post.

27-річна Лі Юань (ім'я змінено з етичних міркувань) після досягнення статевої зрілості була стурбована відсутністю менструацій та затримкою в розвитку грудей. У 18 років дівчина звернулася до місцевої лікарні, де їй поставили діагноз — аномальний рівень гормонів.

Лікарі порекомендували пацієнтці пройти генетичний аналіз, але тоді вона не сприйняла цю пораду серйозно. Лише нещодавно, коли Лі Юань вирішила пройти ретельне медичне обстеження перед весіллям, розкрилась вся правда.

Після тривожного очікування результатів аналізів діагноз, поставлений лікарем-гінекологом Дуань Цзе, підтвердився — рідкісна вроджена гіперплазія надниркових залоз (ВГНЗ). Простіше кажучи, Лі має чоловічі статеві хромосоми і яєчко у черевній порожнині, але виглядає як жінка.

Пізніше стало відомо, що обидва батьки Лі є носіями рецесивних генів, внаслідок яких і виникає цей розлад. Вірогідність того, що захворювання перейде їй у спадок становила 1 до 4.

Лікар Дуань Цзе запропонував провести операцію з видалення яєчка у животі Лі, оскільки в майбутньому воно може спровокувати виникнення раку. На початку квітня пацієнтку успішно прооперували. Тепер вона потребує регулярних обстежень та тривалої гормональної терапії.

На початку квітня пацієнтку успішно прооперували
Фото: Unsplash

Нагадаємо, раніше 46-річна українська блогерка Діва Монро в ексклюзивному інтерв’ю Фокусу розповіла про основні зміни у своєму житті після початку великої війни, "срібну кнопку" YouTube, думки про еміграцію, спільні зйомки з Володимиром Зеленським, досвід взаємодії з ТЦК та перехід на українську мову.

Крім того, 18-річна дівчина Сяоюй з Китаю стала одержима партнером через психічне захворювання. Студентка на ім'я Сяоюй змушувала свого коханого постійно повідомляти про те, де він перебуває і з ким. Також вона вимагала, щоб хлопець відповідав на її повідомлення в будь-який час доби.

Теги по теме
заболевание свадьба
Источник материала
Поделиться сюжетом