20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Суперник Ломаченка тренується під прапором Росії
Суперник Ломаченка тренується під прапором Росії

Суперник Ломаченка тренується під прапором Росії

Австралійський боксер розмістив на своїй тренувальній базі російський триколор

У неділю, 12 травня, у Перті (Австралія) відбудеться великий вечір професійного боксу, головною подією якого стане чемпіонський бій у легкій вазі (до 61,235 кг) Василь Ломаченко (17-3, 11 КО) – Джордж Камбосос (21-2, 10) KO). Боксери проведуть поєдинок за вакантний пояс IBF, а також пояс IBO, який належить австралійцю.

Напередодні промоутерська компанія Top Rank на своєму YouTube-каналі опублікувала документальний фільм про цей поєдинок. Примітно, що Камбосос повісив у своєму тренувальному таборі російський триколор.

Джордж перед боєм з Ломаченком працює в залі, де висять три прапори — австралійський, грецький та російський. Наявність австралійського та грецького прапорів зрозуміла, адже боксер є австралійцем грецького походження. А ось російський триколор піднятий у залі, схоже, через російського тренера Джорджа Антона Кадушина.

Крім того, австралієць спарингував проти росіян, зокрема з Артуром Субханкуловим, у якого є чинний контракт із МВС РФ. Додамо, Субханкулова внесено до списку спортсменів, які підтримують війну в Україні.

Нагадаємо, бій Ломаченко — Камбосос не покажуть в Україні. Раніше повідомлялося, що Василь провів відкрите тренування перед поєдинком у футболці з голубом миру.

Теги по теме
Бокс
Источник материала
Поделиться сюжетом