20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Павло Зібров показав свіже фото зі своєю кумою Іриною Білик: вони "породичалися" майже 7 років тому. Як змінилися зірки
Павло Зібров показав свіже фото зі своєю кумою Іриною Білик: вони "породичалися" майже 7 років тому. Як змінилися зірки

Павло Зібров показав свіже фото зі своєю кумою Іриною Білик: вони "породичалися" майже 7 років тому. Як змінилися зірки

Відомий український співак Павло Зібров поділився із шанувальниками світлиною з відпочинку із кумою та колегою Іриною Білик. У статусі кумів артисти перебувають вже майже 7 років після того, як хрестили брата співачки Аліни Гросу.

Зібров на світлині, яку опублікував в Instagram, злегка усміхається та обіймає Ірину Білик за плечі. Зірки, ймовірно, вибралися на відпочинок, адже кадр зроблений навколо буйної зелені, де на фоні видніється невеличкий гостьовий будиночок.

"Наша королева шоу-бізнесу, красуня, талант, а найголовніше – світла, надійна добра подруга – Ірина Білик. Обожнюємо та любимо всією родиною!" – підписав фотографію артист.

Павлу Зіброву та Ірині Білик довелося "породичатися" майже 7 років тому через хрестини молодшого брата Михайла співачки Аліни Гросу в Чернівцях. Дитину назвали на честь батька Михайла, а сама артистка, коли розповідала про хрещення малюка, назвала його Михайлом Михайловичем молодшим.

Фотографіями з Таїнства давніше ділилася сама Ірина Білик, але нині їх на сторінці вже немає. "Нехай росте на радість світу!" – бажала Народна артистка України. Варто зазначити, що у списку кумів зірки не лише батьки Аліни Гросу та Павло Зібров, а й Віталій Козловський, Юрій Нікітін та батьки Міки Ньютон.

Зокрема, на своїй сторінці продюсерка Нонна Кондрашова поділилася спільною фотографією усіх відпочивальників того дня, на якій, звичайно, був і Зібров з дружиною Мариною та Ірина Білик. Компанію їм склала 27-річна донька подружжя Діана із хлопцем Андрієм Іщенком.

Нещодавно Павло Зібров опублікував свіже фото із ще одними кумами – подружжям Рибчинських, які вже відсвяткували 55 річницю шлюбу. Як відомо, поет-пісняр є хрещеним батьком для доньки Зібрових Діани. Зіркові родини дружать уже понад 30 років.

Раніше OBOZ.UA писав, який нині вигляд мають сини Ірини Білик – 24-річний Гліб та 8-річний Табіз. Хлопці живуть у різних країнах, тому нечасто бачаться.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом