Позитив розповів, скільки їм із Дорофєєвою Коломойський заплатив за корпоратив
Позитив розповів, скільки їм із Дорофєєвою Коломойський заплатив за корпоратив

Позитив розповів, скільки їм із Дорофєєвою Коломойський заплатив за корпоратив

Український виконавець Олексій «Позитив» Завгородній, найбільш відомий за участю в групі «Время и Стекло», де він був разом з Надією Дорофєєвою, згадав про свій найдорожчий корпоратив. «Время и стекло» отримали найбільший гонорар за час існування гурту за виступ на заході олігарха Ігоря Коломойського. Про це Позитив розповів під час Youtube-шоу Nabari.

Завгородній пригадав, що за виступ у Коломойського на новорічну нім їм заплатили $60 тисяч.

«Один раз у новорічну ніч, наскільки я пам’ятаю, було $60 тисяч. Це був максимальний гонорар, наскільки я знаю. Виступали у Коломойського. І ще я з ним грав у настільний футбол. З гримерки вийшов і він каже «двушку ставлю». А в мене було тільки 600», – розповів співак.

Раніше музикант Олексій Завгородній, котрий виступає на сцені під ім'ям Позитив, чесно зізнався, що нині його близька дружба з продюсером Олексієм Потапенком зазнала змін.

Раніше Олексій Завгородній розповідав, як припинилася його співпраця з компанією MOЗGI Entertainment, яку очолював продюсер Олексій Потапенко з колишньою дружиною. Тим часом Ірина Горова заявила, що теж припинила співпрацю з Потапом.

Позитив також пояснив, чому гурт «Время и Стекло» виступав у РФ після 2014 року. «Половину ми їздили для своїх, або це були клубні виступи. Ми дуже швидко це закінчили, тому що це було дуже противно, неприємно», – прокоментував співак. «А Потап же до 2018 року виступав в Росії?», – перепитала журналістка. «Я не знаю, де він виступав», – відповів музикант.

Источник материала
Поделиться сюжетом