Процедури догляду за шкірою: 7 масок для обличчя на тиждень, які можна зробити власноруч
Процедури догляду за шкірою: 7 масок для обличчя на тиждень, які можна зробити власноруч

Процедури догляду за шкірою: 7 масок для обличчя на тиждень, які можна зробити власноруч

Використовуйте додатковий час, що з'явився у вашому розпорядженні, щоб поекспериментувати з різними масками для обличчя, зробленими своїми руками, протягом тижня. News Bytes підготував сім рецептів, які ви можете легко створити, використовуючи інгредієнти, знайдені у вас вдома.

Понеділок – засіб для сухої шкіри

Почніть тиждень з освіжаючої ноти, подбавши про свою суху шкіру, що лущиться. Розімніть стиглий банан і додайте 2 столові ложки гелю алое вера, а також 3 чайні ложки мигдальної олії. Змішуйте, поки не отримаєте однорідну пасту. та нанесіть її на очищену шкіру і залиште на 15 хвилин, а потім змийте.

Вівторок – чудова відлущувальна маска

Якщо ви маєте проблеми зі шкірою, зверніться до відлущувальної маски. Зробіть її, змішавши 1/2 склянки пахти з 2 столовими ложками йогурту. Залиште суміш на кілька хвилин на обличчі перед тим, як змити.

Середа – зволожуюча маска

Змішайте 1 столову ложку кокосової олії, 1 столову ложку сирого меду та 1 чайну ложку лимонного соку. Втирайте суміш у шкіру круговими рухами протягом кількох хвилин. Залиште на 20 хвилин, а потім змийте теплою водою.

Четвер – заспокійлива маска

Зніміть стрес шкіри за допомогою заспокійливої маски для обличчя. Змішайте 3 чайні ложки вівсяних пластівців, 1 столову ложку трояндової води, 1 чайну ложку меду та сир до утворення однорідної пасти. Нанесіть цю пасту на щойно очищене обличчя і залиште на півгодини, а потім змийте звичайною водою.

П'ятниця – відновлювальна маска

Поєднайте природні властивості томатів та огірків у цій відновлювальній масці для обличчя. Очистіть і вимийте 1/4 огірка, потім змішайте його з 1/2 стиглого помідора, щоб отримати дрібну кашку. Нанесіть суміш на обличчя круговими рухами, а через 15 хвилин змийте її, щоб відчути освіжаючий ефект.

Субота – маска від плям

У вихідні дні ми звертаємося до вікового секрету краси - куркуми. Скористайтеся її властивостями зменшувати плями, змішавши 3 столові ложки лимонного соку з 1 столовою ложкою порошку куркуми. Нанесіть цю суміш на обличчя та шию і залиште на 20 хвилин, а потім змийте.

Неділя – універсальний засіб

Завершіть тиждень універсальною процедурою для обличчя, яка усуває омертвілі клітини шкіри та очищає пори. Змішайте 1 столову ложку кави, 1 столову ложку куркуми та йогурт, щоб отримати рідку консистенцію. Нанесіть цю пасту на обличчя та шию, залиште на 20 хвилин, а потім змийте водою.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як поліпшити шкіру вашого обличчя за допомогою йоги.

 Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом