"Формула миру" від Зеленського: опубліковано фільм про те, як вона виникла і що означає
"Формула миру" від Зеленського: опубліковано фільм про те, як вона виникла і що означає

"Формула миру" від Зеленського: опубліковано фільм про те, як вона виникла і що означає

Офіс Президента України створив документальний фільм, присвячений Формулі миру, яку Україна пропонує для справедливого закінчення війни. Фільм детально розкриває концепцію Формули миру та умови, на які готова погодитися Україна для досягнення справедливого та стійкого миру.

Відповідне відео опублікували на YouTube-каналі Офісу Президента. У фільмі представлені унікальні кадри та свідчення перших осіб України: президента Володимира Зеленського, голови Офісу президента Андрія Єрмака, прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, спікера Руслана Стефанчука та багатьох інших.

Так, українська "Формула миру" націлена насамперед на припинення імперських амбіцій Росії. Вона містить конкретні пропозиції та кроки, узгоджені з міжнародними принципами, спрямовані на забезпечення безпеки та стабільності в країні.

Цими вихідними, 15-16 червня, у Швейцарії відбудеться Глобальний саміт миру. На заході обговорюватимуть українську "Формулу миру" та інші міжнародні ініціативи щодо завершення війни. В ньому візьмуть участь лідери держав, дипломати, експерти та представники громадянського суспільства з усього світу.

Офіс Президента має на меті привернути увагу міжнародної спільноти цим фільмом до української мирної ініціативи, щоб її підтримали на глобальному рівні.

Детальніше про значення кожного з пунктів "Формули миру" та причини активної протидії країни-агресора Росії Глобальному саміту миру, що відбуватиметься 15–16 червня у Швейцарії, дивіться у фільмі.

Раніше повідомлялося, президент України Володимир Зеленський прибув до Швейцарії на Саміт миру. У заході візьмуть участь близько 100 країн і міжнародних організацій.

Нагадаємо, 15 та 16 червня у Швейцарії відбудеться Саміт миру, на якому Україна сподівається заручитися підтримкою міжнародної спільноти для досягнення миру на своїх умовах. Росію не запросили, але вона раніше оголосила, що не має наміру брати участь у цій зустрічі. Про те, що собою являтиме український Саміт миру у Швейцарії та яких результатів можна від нього чекати, – читайте у матеріалі OBOZ.UA.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом