Резонансна заява: Трамп наголосив, що знає як зупинити війну в Україні
Резонансна заява: Трамп наголосив, що знає як зупинити війну в Україні

Резонансна заява: Трамп наголосив, що знає як зупинити війну в Україні

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що у разі перемоги на майбутніх президентських виборах він зможе зупинити війну в Україні ще до офіційного вступу на пост глави держави, передають Новини.LIVE.

Він зазначив, що знає, як зупинити війну в Україні, і розповів, що у розмові з дагестанським бійцем ММА Хабібом Нурмагомедовим він пообіцяв припинити кровопролиття.

Політик підкреслив, що він мав достатньо різкі розмови з президентом Росії Володимиром Путіним, і висловив впевненість у своїй здатності завершити війну у разі перемоги на виборах ще до офіційного вступу на посаду президента США.
Трамп наголосив, що він достатньо різко спілкувався з Путіним та стверджував, що він знає, як зупинити війну в Україні, і зробить це навіть до того, як офіційно займе пост президента.

Трамп вже робив схожі заяви та закликав Україну віддати окуповані території Росії, щоб зупинити війну. На це негативно відреагував Президент України Володимир Зеленський.

Раніше повідомлялося, що Росія щомісяця на війні в Україні втрачає 24000 солдатів.

Ситуація вздовж всієї лінії фронту зіткнення залишається складною. Захисники України тримають ворога під жорстким вогневим контролем та виснажують його наступальний потенціал.

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України (ЗСУ) Олександр Павлюк заявив, що у найближчі два місяці може наступити критична фаза війни.

Источник материала
Поделиться сюжетом