Відвідуючи палац, турист зустрів привида англійської королеви: моторошне фото
Відвідуючи палац, турист зустрів привида англійської королеви: моторошне фото

Відвідуючи палац, турист зустрів привида англійської королеви: моторошне фото

Спершу ніщо не віщувало біди. Турист, який прибув до палацу на екскурсію разом зі своєю коханою, спокійно оглядав винний погріб. Він точно не очікував, що зустріне там привида королівської особи.

Як турист зустрівся з Кетрін Говард

Згодом турист розповів, що, перебуваючи у погребі, відчув, що щось не так. Однак тієї миті він не побачив нічого дивного. А коли переглянув кадри, зроблені під час екскурсії, завмер від жаху. Турист стверджує, що в його об'єктив потрапив привид.

У силуеті жінки він якимось дивом упізнав Кетрін Говард – п'яту дружину короля Англії Генріха VIII. Так-так, того самого, який стратив Анну Болейн. Історію Говард не настільки часто втілюють у мистецтві, тому й знають про неї набагато менше. А, проте, вона повторила трагічну долю Анни. Говард також звинуватили у начебто подружній зраді та стратили. Це сталося у 1542 році. На той момент Говард не виповнилося й двадцяти років.


Турист заявив, що сфотографував привида Кетрін Говард / Unsplash

Турист зауважив, що, вочевидь, привид страченої королеви досі блукає палацом. Йому здається, що на фото – Говард кричить. Можливо, вона невдоволена, що туристи тривожать її спокій. Або століття за століттям знов і знову змушена відчувати біль від свого трагічного фіналу.

Теги по теме
Великобритания Туризм История
Источник материала
Поделиться сюжетом