23 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Що слід включати в кожен прийом їжі для швидшого схуднення: 5 корисних продуктів
Що слід включати в кожен прийом їжі для швидшого схуднення: 5 корисних продуктів

Що слід включати в кожен прийом їжі для швидшого схуднення: 5 корисних продуктів

Схуднення часто може бути складним процесом. Включаючи в їжу правильні продукти, ви можете прискорити свій шлях до зниження ваги. Eatthis підготував п'ять продуктів, які допоможуть вам швидше досягти поставлених цілей.

1. Хрестоцвіті овочі

Щоб розпочати схуднення, налягайте на хрестоцвіті овочі. Цвітна капуста, броколі, листова зелень і брюссельська капуста не тільки низькокалорійні і містять мало вуглеводів, але й багаті на ситну клітковину. Крім того, ці овочі мають протизапальні властивості.

2. Авокадо

Багатий клітковиною та корисними жирами, авокадо є фантастичним доповненням до ваших зусиль зі схуднення. Дослідження показують, що половина авокадо в обід може посилити відчуття ситості на кілька годин після їжі. Крім того, жінки, які регулярно їдять його, як правило, відчувають більшу втрату жиру порівняно з тими, хто не балує себе цим зеленим фруктом.

3. Цільнозернові продукти

Всупереч поширеній думці, вам не обов'язково відмовлятися від вуглеводів, щоб скинути зайві кілограми. Натомість обирайте цільнозернові вуглеводи, такі як кіноа, макарони з цільного зерна та коричневий рис. Ці продукти містять більше клітковини та поживних речовин, завдяки чому ви почуватиметеся ситими довше.

4. Горіхи та насіння

Насіння та горіхи, такі як мигдаль, фісташки, волоські горіхи, лляне, гарбузове та насіння чіа – чудовий вибір для підтримки ваги. Насичені протизапальними жирами, рослинним білком і клітковиною, вони не лише дають відчуття ситості, але й допомагають досягти поставлених цілей у схудненні.

5. Жирна риба

Посильте свої зусилля зі схуднення, додавши до раціону більше жирної риби. Сардини, тунець і лосось – чудові варіанти, оскільки вони сприяють загальному зменшенню жиру. Вони не тільки містять багато білка і мало калорій, але й корисні для серця жири.

Раніше OBOZ.UA розповів, як накачати прес після 50 років.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом