24 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Все в моєму житті навколо їхньої орбіти". 5 зіркових татусів, з яких варто брати приклад
"Все в моєму житті навколо їхньої орбіти". 5 зіркових татусів, з яких варто брати приклад

"Все в моєму житті навколо їхньої орбіти". 5 зіркових татусів, з яких варто брати приклад

Кожну третю неділю червня в Україні святкують День Батька. Цьогоріч свято припадає на 16 червня.

Тато – важлива людина в житті кожної дитини, його залученість у вихованні має бути аж ніяк не меншою за участь мами. Сьогодні OBOZ.UA підготував для добірку з зірковими татами України, які власним прикладом доводять, що активна участь у житті їхніх дітей можлива навіть за умови популярності, зайнятості на роботі та постійних знімань чи гастролей.

Анатолій Анатоліч

Відомий український телеведучий є батьком трьох дітей: двох донечок – 13-річної Аліси й 11-річної Лоліти та трирічного сина Ніла. Анатолій бере активну участь у вихованні дітей, цікавиться їхніми поглядами та інтересами.

"Моя любов до дітей – це найбільший прояв егоїзму. Бо це їх люблю. Я не питаю в них дозволу. Навіть якби вони були проти, я все одно любив би їх більше за все. Я ніби не з тих батьків, які живуть тільки своїм чадом, але чітко усвідомлюю, що все в моєму житті навколо їхньої орбіти", – написав телеведучий під одним зі своїх постів в соціальній мережі Instagram.

Андрій Бєдняков

Український актор та телеведучий виховує двох дітей: 9-річну Ксенію та 2-річного Остапа. Зірковий татусь обожнює своїх дітей, часто ділиться їхніми фотографіями на своїй сторінці в соціальних мережах.

"Я готовий доїдати за вами суп і купатися після вас у ванні! Прокидатися у ліжку із крихтами печива під собою і включати мультфільми замість футболу (хоча ні, Ідіть лісом, це вже перебор). До поки я живу – я буду робити все, щоб ви були у безпеці", – написав щасливий татусь в Instagram.

Тімур Мірошниченко

Незмінний голос пісенного конкурсу Євробачення в Україні та відомий телеведучий разом з дружиною Інною виховують трьох дітей: 5-річну Мію, 4-річного Марка та всиновленого парою у 2023 році 2-річного Марселя.

Тимур багато розповідає шанувальникам про своїх дітей і часто ділиться фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Телеведучий у силу своєї зайнятості не може приділяти дітям стільки часу, скільки він би хотів, проте коли така можливість є – охоче бере активну участь у вихованні малюків.

Нещодавно він описав ранок з найменшим сином: "Інна поїхала на зйомки з самого ранку, дорогою завезла Мію з Марком в садок, а я мав вільний ранок. Тому залишився з Марсом удвох (далеко не вперше, але вкрай рідко так виходить). Я його погодував і зайнявся своїм сніданком. Поки готував собі яєчню, Марс тишком-нишком украв одне яйце. За декілька хвилин уся кімната була рівненько вимазана. Ок, прибираємо! Поки відмивав кімнату, Марсель у Мії в кімнаті розбив музичну іграшку (таку, знаєте, де всередині сніжинки літають). Уся кімната в дрібних гострих пластикових скалках, жирній рідині та власне цих сніжинках. Ок, прибираємо! Наразі все прибрано, а я вже їду на роботу. Такий от ранок тата з сином. І от, увага, питання: це він не хоче зі мною залишатися вдвох чи навпаки хоче частіше?"

Юрій Горбунов

Ще один український актор та телеведучий Юрій Горбунов разом з Катериною Осадчею виховують двох синів: 7-річного Івана та 3-річного Данила. Коли зірками шоубізнесу є і мама, і тато, батьківські обов’язки точно діляться на обох.

На сторінці Юрія можна побачити чимало фотографій та відео, де вони з синами разом проводять час граючись, читаючи книжки, подорожуючи.

Нещодавно Горбунов поділився знімком зі старшим сином, розповівши, що взяв його з собою у відрядження: "Зрозумів, який в мене вже дорослий син, підняли навіть декілька важливих чоловічих тем! Особливо про поведінку! Питаю: ще поїдеш? Відповідає: тепер без мене — нікуди! Цінний момент!" – прокоментував Юрій.

Віталій Козловський

Український співак і музикант, який зовсім нещодавно став батьком, щиро ділиться новими для себе емоціями батьківства: "Оскар вчора мені вперше посміхнувся і сказав своє перше слово – Агууу! Пишу і реву… Що зі мною? Надто став сентиментальним", – каже Віталій.

Співак був поряд зі своєю дружиною під час пологів, і вважає це своє рішення дуже правильним: "Це величезна підтримка для дружини у такий емоційний і непростий момент, це те, що робить довіру ще більшою, а відносини та повагу одне до одного ще міцнішими".

Раніше OBOZ.UA розповідав про зіркових багатодітних знаменитостей, які власним прикладом довели, що діти кар'єрі – не завада.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом