5 канал отримав «Золоту кнопку» від YouTube
5 канал отримав «Золоту кнопку» від YouTube

5 канал отримав «Золоту кнопку» від YouTube

Наразі на ютуб-канал мовника підписалися майже 3 млн користувачів.

5 канал отримав «Золоту кнопку» від YouTube. Про це мовник повідомив на своєму сайті.

Наразі на ютуб-канал мовника підписалися майже 3 млн користувачів.

«Це довіра наших підписників і визнання професіоналізму 5 каналу світовою платформою YouTube. Це щастя і велика праця кожного п'ятоканалівця. (...) Дякуємо кожному за довіру і шукаємо того, хто стане тим самим — третім мільйонним підписником», — зазначили журналісти.

5 канал отримав «Золоту кнопку» від YouTube - Фото 1

Перші відео на ютубі 5 канал з'явилися у 2012 році. Звідтоді на каналі опублікували вже 142 тис. відео.

Читайте також:

  • YouTube-канал «FreeДом» отримав 1 млн підписників
  • Телеканал «Еспресо» зібрав мільйон підписників на YouTube
  • 24 канал отримав золоту кнопку на YouTube

5 квітня провайдер цифрового телебачення «Зеонбуд», який зараз підпорядковується державному Концерну РРТ, сказав, що не знає про причини вимкнення каналів «Еспресо», Прямий та 5 канал.

19 березня 2022-го президент ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони, яким підпорядкував «Зеонбуд» Концерну РРТ та зобов’язав загальнонаціональні канали транслювати єдиний марафон.  5 канал, Прямий та «Еспресо» змінили свій ефір і долучились до трансляції марафону «Єдині новини».

На думку радника голови Офісу президента, члена української делегації на перемовинах з Росією Михайла Подоляка, канали з так званого пулу Петра Порошенка (5 канал, Прямий та «Еспресо») вимкнули з цифрового ефіру, тому що вони несуть шкоду через «нарцисизм» експрезидента. 

2 червня 2022-го 5 канал і Прямий подали до суду на КРРТ і Держспецзв’язку за відключення від цифрового ефіру. «Еспресо» звернувся до СБУ і прокуратури.

    Фото: 5 канал

    Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

    До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

    Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
    Долучитись
    Источник материала
    loader
    loader