Запіканка з кабачка, з сиром та помідором: готується всього 20 хвилин у духовці
Запіканка з кабачка, з сиром та помідором: готується всього 20 хвилин у духовці

Запіканка з кабачка, з сиром та помідором: готується всього 20 хвилин у духовці

Кабачки – дуже корисні, смачні та бюджетні овочі, які можна використовувати для приготування смачних оладок, млинців, запіканок, рагу. А ще їхніх кабачків можна зробити деруни та ікру.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної та корисної запіканки з кабачків, з твердим сиром та помідорами.

Інгредієнти:

  • кабачок 1 шт.
  • помідор 2 шт.
  • червоний перець 1 шт.
  • зелений цибулька
  • спеції
  • твердий сир 200 г

Спосіб приготування:

1. Для заправки: змішайте яйце 1 шт., молоко 1 ст.л., сметана 2 ст.л.

2. Кабачок помийте і наріжте тонкими кільцями. Помідори та перець також наріжте кружальцями.

3. Викладіть у форму по черзі кабачок, помідор, кабачок, перець, посоліть, поперчіть, посипте зеленню та полийте заправкою.

4. Зверху щедро посипаємо твердим натертим сиром і випікайте при температурі 180 градусів 20-30 хвилин.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Запіканка з кабачків
  • Млинці з кабачків
  • Деруни з кабачків
Источник материала
Поделиться сюжетом