1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Жінка годує дітей лише фруктами та овочами: який її головний аргумент
Жінка годує дітей лише фруктами та овочами: який її головний аргумент

Жінка годує дітей лише фруктами та овочами: який її головний аргумент

Усе змінив діагноз

У 2020 році Пем Джохал, яка мешкає у Великій Британії, поставили невтішний діагноз – ревматоїдний артрит. Вона скаржилася на м'язеву скутість, постійну втому та опухлі суглоби.

Колись веганська дієта допомогла їй при виразковому коліті, тож і цього разу вона вирішила спробувати цей метод. Раніше вона їла м'ясо 4 рази на тиждень, але потім вирішила взагалі від нього відмовитися. За її словами, здоров'я значно покращилося, а лікар не міг повірити у такий результат.

У мене маса енергії, немає ні ломоти, ні болю. Мені 47 років – і в мене немає жодного сивого волоска. Мої рідні вважають мене божевільною, але насправді дієта допомагає почуватися приголомшливо, – розповіла вона.

Як харчуються її діти

Пем їсть лише сирі фрукти та овочі, а дітей виховує фрукторіанцями. Жінка переконана, що люди створені так, що повинні їсти лише фрукти. На її думку, дієта також сильно впливає на їхню поведінку.

Семирічна Джорджі та шестирічний Генрі не їдять м'яса, яєць та молока, але інколи насолоджуються веганським шоколадом, морозивом і желе.

Мої діти помічають, як я харчуюся, я вожу їх на веганські ярмарки й розповідаю їм правду про їжу. Їм подобається те, що я готую, і вони ніколи не хворіють,
– запевняє британка.

Раніше ми писали про те, як батьки можуть допомогти дітям поборотизалежність від гаджетів.

Важливо! Цей матеріал має винятково загальноінформаційний характер і не може бути основою для встановлення діагнозу або медичних висновків. Публікації на сайті засновані на останніх актуальних і науково обґрунтованих дослідженнях у сфері медицини. Але якщо Вам потрібні встановлення діагнозу або медична консультація, обов’язково зверніться до лікаря.

Источник материала
Поделиться сюжетом