Ексклюзивна сорочка Петра Порошенка викликала суперечки в мережі
Ексклюзивна сорочка Петра Порошенка викликала суперечки в мережі

Ексклюзивна сорочка Петра Порошенка викликала суперечки в мережі

Експрезидент України Петро Порошенко вдягнув сорочку за €2250 на зустріч із пораненими військовими та вдовами загиблих воїнів у Львові. На цю деталь звернув увагу блогер, ведучий YouTube-каналу «Ісландія» Сергій Іванов.

«Overshirt (куртка-сорочка, – «Главком»), який ви зараз бачите на тулові Петра – ексклюзивна колекція відомого бренду Ralph Lauren Purple Label. «Цей жакет виготовлений вручну в Італії, черпає натхнення з класичних французьких сорочок із своїм утилітарним силуетом. Тканина в ялинку була виткана ексклюзивно для Ralph Lauren з використанням розкішної суміші тонкого льону, тутового шовку та кашеміру», – йдеться в описі вбрання криголама», – з явним осудом написав Іванов у Facebook.

Блогер Сергій Іванов звинуватив Петра Порошенка у носінні сорочки за €2250
скріншот із сайту Ralph Lauren

Блогер сказав, що розуміє: Петро Порошенко – заможна людина. «Недаремно за час президентства він повернувся до списку мільярдерів Forbes, а за час повномасштабної війни – до трійки найбагатших олігархів країни. Але коли ти політик і збираєш з людей гроші як волонтер, треба бути скромнішим», – зауважив він.

Сорочка Порошенка наробила галасу в мережі
фото з відкритих джерел
Мережа бурхливо обговорює сорочку Порошенка
фото з відкритих джерел

А ось думки користувачів стосовно одягу експрезидента у коментарях кардинально розділилися: хтось підтримав Іванова, який є майстром провокацій, звинувативши експрезидента у люксовому одязі, інші – навпаки переконані, що Порошенко – може вдягатися, як хоче, адже статки його офіційно задекларовані.

Ще низка користувачів дивується: сорочка зовсім не має вигляд люксової і навряд може стільки коштувати.

 

Источник материала
Поделиться сюжетом