7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Голова Громадської ради при Львівській ОДА Андрій Болюбаш покинув посаду
Голова Громадської ради при Львівській ОДА Андрій Болюбаш покинув посаду

Голова Громадської ради при Львівській ОДА Андрій Болюбаш покинув посаду

У четвер, 4 липня, на підставі особистої заяви припинено членство в Громадській раді при Львівській обласній державній адміністрації Андрія Болюбаша за розпорядженням начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького.

Зазначається, що правник, адвокат, громадський діяч Андрій Болюбаш очолював Громадську раду при Львівській обласній державній адміністрації три каденції поспіль – з травня 2017 року.

«На період його каденції випали непрості випробування – завершення адміністративної реформи, епідемія коронавірусу, повномасштабне вторгнення росії. Проте, Андрій Болюбаш ефективно впорався з усіма викликами і організував роботу Громадської ради як дієвої точки концентрації зусиль громади області», - йдеться у повідомленні львівської ОВА.

Численні волонтерські збори, тренінги для громадських ініціатив, зустрічі та обговорення проєктів рішень органів влади – це лише невелика частина того, чого вдалось досягнути Андрію Болюбашу на посаді очільника Громадської ради.

Львівська ОВА дякує за тривалу активну роботу для розвитку громадянського суспільства та бажає успіхів у всіх починаннях.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны