7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вважає себе дуже впливовим, – Подоляк розніс заяву Карлсона про інтерв'ю з Зеленським
Вважає себе дуже впливовим, – Подоляк розніс заяву Карлсона про інтерв'ю з Зеленським

Вважає себе дуже впливовим, – Подоляк розніс заяву Карлсона про інтерв'ю з Зеленським

Про це 24 Каналу розповів радник голови ОПУ Михайло Подоляк, зауваживши, що тут взагалі немає про що говорити. Жодних домовленостей про інтерв'ю з Такером Карлсоном не було.

Чому Карлсон заговорив про інтерв'ю

Як наголосив Подоляк, це – звичайна технологія. Він вважає себе надзвичайно впливовою людиною, яка може натиснути і отримати те, що захоче.

З точки зору Карлсона мені ця технологія зрозуміла. Ти вважаєш себе потужним та впливовим блогером, який має суттєві впливи на певні електоральні аудиторії. І ти робиш таке публічне інформаційне повідомлення, що нібито домовився. Тепер ти очікуєш, що тобі подзвонять і скажуть: "Давайте тоді щось робити",
– сказав Подоляк.

Зеленський дає досить багато інтерв'ю для американської аудиторії. Вони відбуваються на медійних майданчиках, які працюють і для демократів, і для республіканців – від CNN до Fox News.

На думку Подоляка, зараз і в Демократичній, і в Республіканській партіях усвідомлюють, наскільки загрозливою є Росія. Якщо вона не програє, тоді буде перебудована система глобальної безпеки. І це буде болючим ударом для США.

Думаю, в Америці є повне розуміння, що це за війна; хто є агресором; чому ця агресивна війна Росії продовжується; які є ризики для Америки, якщо ця війна буде неправильно фіналізована, а буде частково фіналізована, як це було у 2014 році,
– підкреслив Подоляк.

Заява Карлсона про інтерв'ю із Зеленським: коротко

  • Скандальний американський журналіст Такер Карлсон написавв соцмережі Х про можливе інтерв'ю з Володимиром Зеленським. Він нібито намагався домовитися про розмову упродовж 2 років.
  • Згодом речник Президента України Сергій Никифором спростувавінформацію про інтерв'ю Зеленського із Карлсоном. Він порекомендував журналісту "уважніше перевіряти свої джерела в ФСБ".
  • У лютому 2024 року Карлсон приїхав до Росії, де записав інтерв'ю з Путіним. Під час розмови диктатор виправдовував війну, яку він розпочав в Україні.
Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
Поделиться сюжетом