/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fa47b649c6aa0faa4d2a65d3e8ce58745.jpg)
Найкраще вишневе варення у вашому житті: рецепт "П'ятихвилинка" без кісточок
Звісно ж, на приготування такого варення піде значно більше ніж 5 хвилин. Така назва виникла лише через час самого варіння після закипання.
Варення з вишень
- Час: 40 хвилин + 6 годин
- Порцій: 10
Це варення з вишень вам точно сподобається / Фото Unsplash
Приготування:
- Вишню переберіть та очистьте від кісточок. Помістіть у каструлю та засипте цукром пошарово.
- Пересипані цукром ягоди залиште на 5 – 6 годин, щоб вони пустили сік.
- Потім поставте каструлю на плиту, на середньому вогні доведіть до кипіння, а потім на малому вогні варіть ще 5 хвилин. Зніміть піну.
- Розлийте готове варення у стерилізовані банки та закрийте стерилізованими кришками.

