У рамках проєкту «Медіа-кава» зібрали понад 8 млн грн на підтримку військових ССО
У рамках проєкту «Медіа-кава» зібрали понад 8 млн грн на підтримку військових ССО

У рамках проєкту «Медіа-кава» зібрали понад 8 млн грн на підтримку військових ССО

У статусі лотів «Медіа-кави» вже побували журналіст Михайло Ткач, продюсер Ігор Кондратюк, співак Олег Михайлюта (Фагот), телеведучий Олег Панюта

Журналіст  з Луцька Мирослав Ватащук У рамках проєкту «Медіа-кава»  за увесь час існування вдалось зібрати понад 8 мільйонів гривень на підтримку військових Сил спеціальних операцій Збройних сил України. Про це у Facebook повідомив журналіст із Луцька Мирослав Ватащук. 

«А тим часом потихеньку і непомітно наша маленька медіакава зібрала 8 мільйонів.Гарний подарунок котикам з нагоди прийдешнього Дня Сил спеціальних операцій ЗСУ», - написав Ватащук.

У статусі лотів «Медіа-кави» вже побували журналіст Михайло Ткач, продюсер Ігор Кондратюк, співак Олег Михайлюта (Фагот), телеведучий Олег Панюта, міністр спорту Вадим Гутцайт, письменник Остап Українець і багато інших.

Читайте також: 

  • Тетяна Трощинська стала лотом благодійного проєкту «Медіа-кава», щоб допомогти ССО
  • Данило Мокрик став «лотом» у благодійному аукціоні для допомоги Силам спеціальних операцій

Фото: Myroslav Vatashchuk/Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
loader
loader