Цуренко та Стародубцева залишили US Open-2024: відеоогляд матчів
Цуренко та Стародубцева залишили US Open-2024: відеоогляд матчів

Цуренко та Стародубцева залишили US Open-2024: відеоогляд матчів

Серед інших свої перші матчі зіграли Леся Цуренко та Юлія Стародубцева, для якої цей американський "мейджор" став першим у кар'єрі. На жаль, обидві наші спортсменки в доволі конкурентних поєдинках зазнали поразок, пише 24 Канал.

Пейтон Стернс – Леся Цуренко 2:0 (6:1, 7:5)

Старт матчу видався дуже складним для п'ятої ракетки України. Вона змогла взяти лише один гейм у першому сеті, хоча майже в кожному була боротьба й Леся мала шанс на перемогу.

Другу ж партію Цуренко розпочала набагато впевненіше. Вона виграла перші два гейми, проте, на жаль, не змогла розвинути свій успіх.

Американка видала серію з трьох поспіль виграних геймів, на що вже своїм брейком відповіла українка. За рахунку 5:4 на користь Лесі двічі було 40:40, проте до сетболів справа так і не дійшла, а кінцівка залишилася за Стернс.

Дивіться відеоогляд матчу Стернс – Цуренко

Вікторія Азаренка – Юлія Стародубцева 2:1 (3:6, 6:1, 6:1)

Неймовірний дебют на US Open ледь не вдався 24-річній уродженці Каховки. Вона зустрічалася "нейтральною" колишньою першою ракеткою світу та шокувала всіх глядачів на початку поєдинку. Українка взяла стартові чотири гейми матчу та змогла утримати перевагу й сенсаційно виграти перший сет.

На жаль, надалі реального шансу зачепитися за перемогу Стародубцева не мала. Вона у другій і третій партії брала перший гейм на своїй подачі, але всі інші залишалися за суперницею, тож, попри яскравий старт, Юлія також залишила турнір.

Азаренка – Стародубцева: дивіться відеоогляд матчу

Зазначимо, що у друге коло одиночного розряду US Open з українок пробилися Еліна Світоліна, Ангеліна Калініна та Марта Костюк. Єдиною, хто ще не зіграв стартовий поєдинок залишається Катерина Байндль. Вона 27 серпня протистоятиме італійці Елізабетті Коччаретто.

Теги по теме
Теннис
Источник материала
loader
loader