Пам'ятаю, як він мені говорив, – Олена Шоптенко розповіла про останню зустріч з Зеленським
Пам'ятаю, як він мені говорив, – Олена Шоптенко розповіла про останню зустріч з Зеленським

Пам'ятаю, як він мені говорив, – Олена Шоптенко розповіла про останню зустріч з Зеленським

Хореографиня розповіла про своє ставлення до ексколеги. Водночас Олена поділилася, як Володимир вплинув на її життя.

За словами Шоптенко, чоловік дав їй цінні поради, якими вона досі користується. Раніше Олена зазначала, що востаннє спілкувалася з Зеленським, коли той переміг на президентських виборах.

Насправді я дуже багато в нього навчилася. Дуже добре пам'ятаю, як він мені говорив, що насправді змусити людей плакати набагато складніше, ніж сміятися. З того часу, завжди, коли готую постановки, роблю ставку на те, що драматичні зробити буде важче, ніж гумористичні. З часів "Танців" ми бачилися з паном Володимиром дуже давно,
– підкреслила Шоптенко.

Також хореографиня розповіла, що її партнером у шоу "Танці з зірками" спершу мав бути журналіст Анатолій Борсюк. Однак, організатори проєкту відмовилися від цієї ідеї і запропонували Володимиру взяти участь.

Коли до мене на пробне заняття прийшов Володимир Зеленський, ми поспілкувалися, запитання знялися. Я завжди була націлена на результат, а тоді – особливо. Він мене слухав, ніякого спротиву не було. А це головне. І ще я завжди, протягом всього сезону, відчувала від нього велику вдячність. І в мене було те саме до нього,
– зізналася Олена.

Шоптенко і Зеленський на шоу Танці з зірками
Шоптенко і Зеленський на шоу Танці з зірками / Фото телеканалу "1+1"

Нагадаємо, Шоптенко і Зеленський взяли участь у першому сезоні "Танців з зірками" у 2006 році. Їхніми головними суперниками були співачка Наталія Могилевська й танцівник Влад Яма. Однак, у фіналі Олені й Володимиру вдалося отримати кубок переможців.

Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
loader
loader