Санкції проти Таїсії Повалій: Мінʼюст подав позов до ВАКС
Санкції проти Таїсії Повалій: Мінʼюст подав позов до ВАКС

Санкції проти Таїсії Повалій: Мінʼюст подав позов до ВАКС

Міністерство юстиції подало позов до Вищого антикорупційного суду, вимагаючи позбавити співачку-путіністку Таїсію Повалій майна, яким вона володіє в Україні. Про це повідомляють на сайті Мінʼюсту.

Мін'юст подав до Вищого антикорупційного суду позов про застосування санкції, передбаченої законом України «Про санкції» до співачки з України, екснардепки від забороненої «Партії регіонів» Таїсії Повалій.

Екснародна артистка України Повалій нині мешкає у Москві. Вона підтримала розвʼязану Росією війну в Україні та неодноразово робила заяви на підтримку повномасштабного вторгнення, та брала участь у пропагандистських прокремлівських концертах. 

Мінʼюст вимагає у ВАКС стягнути з Повалій майно, яким вона прямо або через інших фізичних осіб володіє в Україні. Ідеться про нерухомість – 7 земельних ділянок, житловий будинок та домоволодіння, транспортні засоби – 2 автомобілі, пристрої для відстрілу патронів – 4 одиниці та майнові права на музику та слова до твору – це 8 пісень.

Як відомо, співачка Таїсія Повалій отримала російське громадянство 24 серпня 2023 року, в День незалежності України. Зрадниця нібито запатентувала індивідуальне підприємство, що дозволило їй отримати громадянство країни-агресора.

Источник материала
loader
loader