Хапаємо останні нотки сезону: рецепт повітряних мафінів з малиною
Хапаємо останні нотки сезону: рецепт повітряних мафінів з малиною

Хапаємо останні нотки сезону: рецепт повітряних мафінів з малиною

Ці мафіни закохують у себе навіть вибагливих солодкоїжок. Вологе тісто, малина та хрустка скоринка додадуть яскравих фарб навіть у найзвичайнісінький будній день.

Рецепт мафінів з малиною

Час: 30 хвилин

Порцій: 12

Інгредієнти:
– 1,5 склянки малини;
– 1,5 склянки борошна;
– 2 чайні ложки розпушувача;
– дрібка морської солі;
– 2/3 склянки цукру + столова ложка для посипки;
– 1/3 склянки рослинної олії;
– 1/2 склянки молока;
– 1 велике яйце;
– 1 ванільний цукор
– цукрова пудра для прикраси.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів С. Підготуйте 12 формочок для мафінів.

  2. В одній мисці змішайте борошно, розпушувач, сіль і цукор.

  3. В іншу миску налийте олію, додайте молоко, яйце та ванільний цукор. Добре перемішайте.

  4. Вилийте рідку суміш у миску з сухими інгредієнтами та акуратно, але швидко перемішайте. Додайте малину та обережно перемішайте ложкою.

  5. Наповніть формочки тістом, зверху викладіть залишок малини і цукром.

  6. Випікайте 20 хвилин. Перед подачею посипте цукровою пудрою.

Смачного!

Все почалося з божевільної ідеї: хто і як придумав хот-доги.

Источник материала
loader
loader