Для справжніх авантюристів: найкращі парфуми для чоловіків знака Зодіаку Овни
Для справжніх авантюристів: найкращі парфуми для чоловіків знака Зодіаку Овни

Для справжніх авантюристів: найкращі парфуми для чоловіків знака Зодіаку Овни

Багатьом добре відомо, що вивчення астрології сповнене відтінків, які ми не можемо побачити неозброєним оком. У випадку з Овном досить значущим є те, що це перший знак Зодіаку.

Як характеризують Овнів

Фахівці пов'язують це з тим, що люди, якими керує цей астрологічний знак, авантюрні і завжди готові до чергового завоювання. Це стосується не лише любовних стосунків, а й ширше (робоче життя, особисті виклики тощо). Чоловіки, яких прихищає знак, що починає колесо Зодіаку, як правило, сповнені ентузіазму і звикли брати ініціативу у свої руки, щоб не залежати від інших. Крім того, їм властива юнацька енергія, незалежно від того, на якому етапі життя вони перебувають. Це, безсумнівно, один з найвеселіших знаків зодіаку.

Овни відомі своєю імпульсивністю, відкритим і чесним проявом емоцій. Доповнюючи свою імпульсивність, вони швидко закохуються. З іншого боку, їм важко даються зобов'язання, вони втрачають терпіння та інтерес до людей і ситуацій.

Mandarino di Sicilia, Acqua di Parma


Mandarino di Sicilia, Acqua di Parma для Овнів / Колаж 24 Каналу, фото Wayhomestudio

Ідеальний аромат для носіння у найспекотніші дні. Ми вважаємо його одою цитрусовим, оскільки всі його верхні ноти – це суміш свіжих ароматів: мандарина, червоного апельсина, бергамота і лимона. Ідеальний штрих? М'ята – інгредієнт, який чудово поєднується з будь-яким ароматичним коктейлем, роблячи цей аромат молодіжним і миттєво зачаровує.

La Cordée, Moncler


La Cordée, Moncler для Овнів / Колаж 24 Каналу, фото Wayhomestudio

Це один з парфумів для чоловіків-Овнів, який, здається, був створений винятково для них. Свіжий, ароматний і цитрусовий, з відтінком кипариса, який славиться своєю довговічністю в нюховій піраміді. Інший зірковий інгредієнт – бергамот, який вирізняється своєю свіжістю та грайливістю. Цей аромат, як і ті, якими керує Овен, швидко закохає в себе будь-який ніс. Для любителів бергамоту цей парфум ідеальний.

Polo Blue Parfum, Ralph Lauren

Для справжніх авантюристів: найкращі парфуми для чоловіків знака Зодіаку Овни - Фото 1
Polo Blue Parfum, Ralph Lauren для Овнів / Колаж 24 Каналу, фото Wayhomestudio

На завершення парфумів для Овна ми пропонуємо ризиковану ставку, призначену для найбільш авантюрних та імпульсивних джентльменів. Аромат, який ми порівнюємо з американськими гірками за розмаїттям емоцій – ароматичних – які ми будемо відчувати. Цитрусові, спеції, деревина та смоли створюють пряно-молодіжний аромат, який водночас забезпечує більшу ароматичну глибину.

Який би аромат ви не обрали, важливо, щоб він підкреслював вас, ваші сильні сторони. Тож гайда по парфум, який підходить саме вам.

Источник материала
loader
loader