Дійсно розкривається лише восени: який іспанський курорт відвідати саме в "оксамитовий" сезон
Дійсно розкривається лише восени: який іспанський курорт відвідати саме в "оксамитовий" сезон

Дійсно розкривається лише восени: який іспанський курорт відвідати саме в "оксамитовий" сезон

Одним із вдалих напрямків є і в Іспанії. Про який курорт мовиться і чим він цікавий, розповідає Закордон 24 з посиланням на УНІАН.

Кадіс – ідеальний курорт для поїздки в "оксамитовий" сезон

Кадіс, мальовниче пляжне містечко, розташоване на узбережжі Андалусії на південному заході Іспанії, привертає увагу мандрівників, які шукають альтернативи більш популярним напрямкам. Хоча Кадіс не зовсім невідоме місто, воно не отримало тієї уваги, на яку заслуговує, що робить його привабливим вибором для тих, хто хоче втекти від натовпів Барселони.

Це місто може похвалитися численними історичними пам'ятками та чарівними кварталами в центрі міста. Серед визначних пам'яток – мальовнича площа Пласа-де-ла-Міна, прикрашена пишною зеленню і пальмами, на якій розташований Музей Кадіса. Крім того, культурної привабливості місту додає площа Сан-Антоніо, розташована поруч із приголомшливою церквою в стилі бароко.

А приголомшлива архітектурна велич Кафедрального собору робить його найвизначнішою пам'яткою міста, що привертає увагу з набережної Пасео-дель-Вендаваль.

Кафедральний собор
Кафедральний собор / Фото Pixabay

Серед інших визначних споруд міста Кадіс:

  • історична вежа Тавіра, одна з останніх вцілілих залишків 160 сторожових веж Кадіса,
  • дивовижний Будинок адмірала з червоного і білого мармуру,
  • середньовічні Лас-Пуертас-де-Тьєрра, які продовжують слугувати охоронцем Старого міста.
  • римський амфітеатр 1-го століття додає до багатого історичного гобелену цієї місцевості.

Куди без пляжів...

Кадіс, відомий не лише своєю яскравою культурною спадщиною, а й має визнання найкращого пляжного курорту. Місто може похвалитися захопливим узбережжям, яке часто вважається одним з найкращих в Іспанії, якщо не в усій Європі. Відвідувачі можуть насолоджуватися кілометрами м'якого золотистого піску, що тягнеться аж до португальського кордону, доповненого кришталевим синім морем.

Аеропорт, залізничний вокзал, гамірна міська площа чи морське узбережжя – де б ви не опинилися, з додатком для переказу коштів TransferGo кожен може матеріально підтримати своїх рідних та близьких у будь-якій точці планети. Вам знадобиться лише телефон та інтернет-з'єднання.

Один з найкращих пляжів – Playa La Caleta, розташований за 19 хвилин ходьби від Соборної площі. Піщана смуга, вистелена скромними ресторанами з морепродуктами та пляжними клубами, продовжує приваблювати постійний потік любителів позасмагати навіть у міжсезоння.

Playa La Caleta
Playa La Caleta / Фото Booking

Мешканцям та гостям провінції Кадіс рекомендується дослідити її приголомшливе узбережжя, яке простягається на 200 кілометрів. Для тих, хто має доступ до автомобіля і приблизно 30 – 50 хвилин вільного часу, приховане, ідилічне місце для купання чекає всього за декілька хвилин їзди звідси.

Зауважимо, Кадіс, який офіційно визнаний частиною Андалусії, автономного співтовариства в Іспанії, утримує титул найспекотнішого регіону Європи. Хоча літо не є ідеальним часом для відпочинку в цій задушливій місцевості, прихід осені знаменує початок того, що місцеві жителі називають "оксамитовим сезоном", пропонуючи більш приємний клімат як для відвідувачів, так і для мешканців міста.

Теги по теме
Туризм Испания
Источник материала
loader
loader