PÖTTINGER та фонд «Збережи Україну!» передали унікальний автомобіль швидкої допомоги громаді на Черкащині
PÖTTINGER та фонд «Збережи Україну!» передали унікальний автомобіль швидкої допомоги громаді на Черкащині

PÖTTINGER та фонд «Збережи Україну!» передали унікальний автомобіль швидкої допомоги громаді на Черкащині

Компанія PÖTTINGER Landtechnik GmbH, провідний австрійський виробник сільськогосподарської техніки, спільно з благодійним фондом «Збережи Україну!» (SaveUA), передала Уманській центральній міській лікарні, що на Черкащині, унікальний автомобіль швидкої допомоги Mercedes-Benz Sprinter.

Ця подія стала можливою завдяки підтримці співвласників компанії, братів Клауса та Хайнца Пьотінгер.

Автомобіль оснащений сучасним обладнанням, що дозволяє не лише транспортувати пацієнтів, але й проводити реанімаційні дії під час дороги. Це суттєво підвищує можливості медиків у критичних ситуаціях, забезпечуючи своєчасну допомогу жителям громади.

PÖTTINGER та фонд «Збережи Україну!» передали унікальний автомобіль швидкої допомоги громаді на Черкащині - Фото 1

«Наші медики повинні мати все необхідне для своєї щоденної роботи, адже техніка для можливості швидкого реагування – це вчасно надана допомога жителям громади та порятунок життя важким пацієнтам. Я дякую партнерам за підтримку та надважливу допомогу! Нехай цей транспорт служить на благо жителям громади», - прокоментував Андрій Дикун, очільник благодійного фонду «Збережи Україну!» (SaveUA) та Всеукраїнської Аграрної Ради.

Раніше, за підтримки компанії PÖTTINGER Landtechnik GmbH фонд надав два автомобілі для Центру первинної медико-санітарної допомоги Паланської СР на Уманщині та два автомобілі для спортивних та освітніх закладів. Разом з партнерами команда фонду допомагає покращити транспортне забезпечення медичних, освітніх та культурних закладів та підтримує населення Уманської громади.

Довідково:

PÖTTINGER – австрійський виробник сільсьгосгоподарської техніки. Компанія з початку повномасштабного вторгнення стала благодійним інвестором автомобільного парку для громад, зокрема для Уманської громади.

«Збережи Україну!» (SaveUA) – міжнародний благодійний фонд створений аграріями в перші дні повномасштабного вторгення рф в Україну в лютому 2022 року. Увійшов до рейтингу Forbes «Топ-50 благодійних фондів країни».

Источник материала
loader
loader