Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 вересня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 вересня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 вересня 2024 року

План перемоги та День усиновлення.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Рада», «Ми — Україна». 

Блоку «1+1» у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалів ICTV та СТБ. Протягом шести годин в етері показували повтори. Зокрема, повторили сюжет з ознаками замовності про «Ялтинську європейську стратегію» та Віктора Пінчука. А також інтерв’ю з військовослужбовцем Олексієм Касьяновим, пов’язане з платформою «Друзі ДШВ». Цю розмову вперше показали 13 вересня цього року.

Про усиновлення дітей у студії «Інтера» говорили з головою Координаційного центру з розвитку сімейного виховання та догляду дітей Іриною Туляковою. Вона сказала, що у 2022 році кількість усиновлених дітей зменшилась, проте наразі показники повертаються до довоєнних. На її думку, загалом процедура усиновлення в Україні не складна, проте розтягнута в часі.

Сергій Лещенко, радник керівника Офісу президента, розмірковував про російську пропаганду. Лещенко сказав, що росіяни часто використовують дзеркальну техніку й звинувачують Україну в тому, що планують зробити самі. Та додав, що пропаганда активно працює проти президента України та його дружини.

У блоці «Ради» про усиновлення розповідали багатодітні батьки Тімур та Інна Мірошниченки, а також амбасадорка усиновлення Ірина Заремба. Остання говорила про власний досвід та юридичні питання прийняття дитини в родину. Загалом на усиновлення їй знадобилось шість місяців.

Про захист дітей та соціальну політику розповідала профільна міністерка Оксана Жолнович. Вона сказала, що кожна дитина в Україні повинна мати сім’ю — або рідну, або прийомну. Також вона розповіла про навчання усиновлювачів. Кількість кандидатів зростає, наразі у черзі понад 2000 людей.


З радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком у блоці «Ми — Україна» говорили про план перемоги України. Він сказав, що Росія має втрачати якомога більше територій та військових об’єктів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
loader
loader