Volkswagen готує компактний електрокар під новим брендом
Volkswagen готує компактний електрокар під новим брендом

Volkswagen готує компактний електрокар під новим брендом

VW Group вирішила створити нове сімейство малолітражних електромобілів, і першим його представником стане кросовер під назвою Raval. Новинку випустять під маркою Cupra.

У продаж електрокар планують відправити на початку 2025 року, а поки його прототипи проходять дорожні тести. В один із таких заїздів фотошпигунам і вдалося зробити серію знімків. Судячи з них, авто виглядає досить агресивно. У нього стрімкий силует з різкими лініями, трикутні фари і вертикальні повітрозабірники схожої форми під ними, а також сильно похилий капот і бампер з великою решіткою. На кормі видно дифузор.

Volkswagen готує компактний електрокар під новим брендом - Фото 1

Відомо, що Raval заснований на платформі MEB Short, на якій базується майбутній VW ID.2. Кросовер досягатиме в довжину 4030 мм і отримає один електромотор, розташований на передній осі, з віддачею 222 к.с. Мотор дозволить новинці розганятися з місця до «сотні» за 6,9 секунди. Запас ходу буде близько 430 км.

Cupra Raval вийде на ринок Європи на початку 2025 року за ціною від 25 000 євро. Збірку моделі налагодять на заводі компанії в Іспанії.

/
Volkswagen готує компактний електрокар під новим брендом - Фото 2
Volkswagen готує компактний електрокар під новим брендом - Фото 3
Volkswagen готує компактний електрокар під новим брендом - Фото 4
Источник материала
loader
loader