Президент СКУ долучився до Українського саміту дій у Вашингтоні
Президент СКУ долучився до Українського саміту дій у Вашингтоні

Президент СКУ долучився до Українського саміту дій у Вашингтоні

Президент Світового конгресу українців Павло Ґрод виступив на п'ятому щорічному Українському саміті дій (Ukraine Action Summit) у Вашингтоні (США), наголосивши на необхідності спільних зусиль в допомозі Україні у цей складний історичний час. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

За словами Павла Ґрода, для адвокації перемоги України голос українців має бути почутий у всьому світі. Сила світового українства – в спроможних розбудованих українських громадах. 

Захід організовано Американською коаліцією для України (American Coalition for Ukraine).

За повідомленням Українського дому (Ukraine House) у Вашингтоні, цього разу, щоб підтримати Україну на Ukraine Action Summit зібралися понад 500 осіб з 47 штатів. Упродовж чотирьох днів прихильники України брали участь у зустрічах і вдосконалювали свої навички адвокації на майстер-класах. 

«Ми були раді прийняти їх на прийомі, підтвердивши, що проукраїнська адвокація продовжує процвітати, попри те, що війна триває. З такою палкою та непохитною підтримкою немає жодних сумнівів, що Україна залишиться сильною», – йдеться в дописі.

Ukraine Action Summit – це подія для осіб і організацій, що підтримують Україну в боротьбі з російською агресією. Вона забезпечує обмін найкращими практиками адвокації та підвищення обізнаності обраних представників про необхідність підтримувати перемогу України. 

Нагадаємо, нещодавно до мережі Світового конгресу українців долучилися ще вісім українських організацій з семи країн – Японії, Туреччини, Азербайджану, Мальти, Чорногорії, Німеччини та Північної Македонії.

Теги по теме
США
Источник материала
loader