Зеленський оновив склад Ставки
Зеленський оновив склад Ставки

Зеленський оновив склад Ставки

Президент Володимир Зеленський увів першого заступника міністра оборони Івана Гаврилюка до складу Ставки Верховного головнокомандувача.

Як передає Укрінформ, відповідний указ Президента №678/2024 оприлюднено на сайті глави Української держави.

У документі з посиланням на статтю 8 Закону України «Про оборону України» та на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони України повідомляється про рішення «увести до персонального складу Ставки Верховного головнокомандувача Гаврилюка Івана Юрійовича — першого заступника міністра оборони України».

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Як повідомлялося, 19 вересня Президент України Володимир Зеленський вніс зміни до складу Ставки Верховного головнокомандувача. А саме, затвердив у персональному складі Ставки радника Президента зі стратегічних питань Олександра Камишина (поза штатом). Також глава держави увів до персонального складу Ставки віцепрем'єр-міністра з відновлення - міністра розвитку громад та територій Олексія Кулебу, міністра закордонних справ Андрія Сибігу, міністра з питань стратегічних галузей промисловості Германа Сметаніна. Водночас Президент вивів зі складу Ставки ексочільника МЗС Дмитра Кулебу.

Фото: ОП

Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
loader
loader