Лише 1 відсоток впорається: гляньте на малюнок і скажіть, що не так з годинником
Лише 1 відсоток впорається: гляньте на малюнок і скажіть, що не так з годинником

Лише 1 відсоток впорається: гляньте на малюнок і скажіть, що не так з годинником

Дослідження показали, що ті, хто досягає успіху у виявленні дрібних помилок у пазлах, часто є більш розумними та спостережливими, ніж інші. Портал Jagran Josh пропонує уважно придивитись до годинника і визначити, що з ним не так.

Лише одиниці зразу бачать, що не так з годинником

Ця задачка з наручним годинником дозволяє виявити розумних спостережливих людей. Хоча вона може здатися простою, 99% людей не можуть помітити помилку всього за 5 секунд. А ви зможете?

Час спливає, і ваша гострота зору зараз буде перевірена. Приготуйтеся дізнатися, чи належите ви до еліти людей з високою спостережливістю.

Ваше 5-секундне випробування починається зараз! Уважно подивіться на зображення наручного годинника. Тут прихована ледь помітна помилка.

Оптична ілюзія з годинником
Уважно придивіться до годинника, що з ним не так / Фото Jagran Josh

Зосередьтеся на дрібних деталях годинника. Наскільки ви спостережливі?

Лише найгостріший розум може миттєво помітити помилку. Ця головоломка перевірить вашу увагу до деталей та швидкі когнітивні рефлекси.

Думайте швидше! Дослідження показують, що люди з високим IQ та винятковою спостережливістю можуть виявити найдрібніші деталі в умовах дефіциту часу.

Більшість людей не помічають помилки з першої спроби, тож якщо ви побачите її одразу, ви можете потрапити в 1% тих, кому це вдається! Час вийшов! Ви знайшли її?

Для тих, хто все ще шукає помилку, не хвилюйтеся. Дивіться відповідь нижче.


Ось що не так з зображенням годинника / Фото Jagran Josh

Так-так, на цьому годиннику ми можемо побачити, що цифра 9 повторюється. Саме це і є помилкою головоломки, яку ми запропонували вам цього разу.

Поб'ємось об заклад, що ви спочатку подумали на відсутність стрілок. Чи ні?

Источник материала
loader
loader