«Опілля» створило інноваційну новинку, яка змінює уявлення про солодкі напої
«Опілля» створило інноваційну новинку, яка змінює уявлення про солодкі напої

«Опілля» створило інноваційну новинку, яка змінює уявлення про солодкі напої

Тернопільська пивоварня «Опілля» випустила корисний і натуральний напій із низьким вмістом цукру. Це перший в Україні солодкий безалкогольний напій на зерновій основі.

Хочеться випити чогось солоденького, але так, щоб надійно і з користю освіжитись? Досі в Україні це було складно, адже магазинні безалкогольні напої зазвичай зроблені з великою кількістю цукру, барвників, консервантів та інших штучних компонентів.

Інноваційний солодовий напій «Опілля» докорінно змінює ситуацію: тепер можна випити солоденького… без великої кількості цукру. Новий напій не містить жодних консервантів чи барвників. Він натуральний, як і вся продукція «Опілля».

Його основу становить солод, тобто пророщені ячмінні зерна. Це означає, що все найкорисніше із зернових паростків дбайливо збережене. Тому солодовий напій «Опілля» багатий на природні вітаміни і мінерали, які організм із легкістю засвоює.

Щоб новинка мала солодкий смак, більшість цукру тернопільські броварі замінили на екстракт стевії. Це корисна рослина, що в 200-300 разів солодша за цукор, але – без калорій. Тому загалом у солодовому напої «Опілля» цукру в 2-5 разів менше, ніж у безалкогольній продукції інших брендів.

Ніжний смак солоду в новому напої відтінюють натуральні екстракти фруктів, які також додають користі. «Опілля» випустило одразу цілу лінійку солодових із різними смаками:

  • Лимон. Це смак прохолоди, що особливо приємний у спеку. Його оцінять ті, хто любить свіжість і кислинку.
  • Апельсин. Цей кисло-солодкий смак є одним із найпоширеніших і найулюбленіших серед солодових напоїв світу.
  • Жовта малина. Смак, що асоціюється з відпочинком, літом і солодкою безтурботністю. Його вподобають насамперед ті, хто любить ягоди. До того ж жовта малина природно солодша за червону, не викликає алергію і містить більше корисних мікроелементів.

Солодові напої «Опілля» – безалкогольні. Тому їх безпечно і з користю можуть пити не тільки дорослі, а й діти. Ці напої сміливо можна робити частиною свого здорового харчування.

Придбати солодові, як і іншу смачну та натуральну продукцію тернопільської пивоварні, можна у фірмових магазинах «Опілля». Скоро новинка з’явиться і в найближчих супермаркетах.

Тож скуштуйте інноваційні солодові від «Опілля» і змініть уявлення про солодкі напої.

Джерело: Газета Місто - новини Тернополя.

Источник материала
loader
loader