Курка, овочі та вершки: секрет апетитного супу, який люблять дорослі та діти
Курка, овочі та вершки: секрет апетитного супу, який люблять дорослі та діти

Курка, овочі та вершки: секрет апетитного супу, який люблять дорослі та діти

Чудовий ароматний суп з куркою подарує особливе відчуття домашнього затишку, інформує Kwestia smaku. Коли надворі осінь, ця емоція є особливо доречною.

Суп з куркою та кукурудзою

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 300 грамів курячого філе;
– 1 болгарський перець;
– 200 грамів печериць;
– 1 літр курячого бульйону;
– 150 грамів замороженої кукурудзи;
– 100 мілілітрів вершків;
– 1 столова ложка подрібненої петрушки.

Приготування:

  1. Куряче філе наріжте кубиками та обсмажте на середньому вогні до золотистої скоринки.
  2. Додайте до філе нарізаний болгарський перець і печериці, обсмажуйте ще 5 – 7 хвилин.
  3. Влийте курячий бульйон і доведіть до кипіння.
  4. Додайте заморожену кукурудзу, зменшіть вогонь і варіть 10 – 15 хвилин.
  5. Влийте вершки та доведіть суп до кипіння, постійно помішуючи.
  6. Перед подачею посипте суп подрібненою петрушкою.

Така смакота: як приготувати котлети згарбуза.

Источник материала
loader
loader