Свято для рідних і подарунок для гостей: готуємо шніцель, який закохує з першого шматочка
Свято для рідних і подарунок для гостей: готуємо шніцель, який закохує з першого шматочка

Свято для рідних і подарунок для гостей: готуємо шніцель, який закохує з першого шматочка

Приготуйте до цього шніцеля картопляне пюре та йогуртовий соус – і цю трапезу рідні чи гості не забудуть ніколи. 24 Канал пропонує приготувати її за рецептом kuskus.tv, з яким у вас точно не виникне проблем.

Рецепт шніцеля з гарніром

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
шніцель:
– кілограм свинини (задня частина);
– 200 грамів панірувальних сухарів;
– 200 грамів борошна;
– 2 яйця;
– сіль та перець до смаку;
гарнір:
– 4 варені картоплини;
– 50 мілілітрів бульйону;
– 1 чайна ложка оцту;
– 1 столова ложка гірчиці у зернах;
– 1 столова ложка європейської гірчиці;
– 1 цибулина;
– 1 зелена цибуля;
– 1 столова ложка рослинної олії;
– дрібка солі і цукру;
соус:
– 1 огірок;
– 150 грамів густого йогурту;
– 1 столова ложка лимонного соку;
– 1 чайна ложка оцту;
– 1 зелена цибуля;
– дрібка перцю та цукру.

Приготування:

  1. Наріжте шматок свинини: зробіть надріз майже до кінця, а наступний відріжте повністю — отримаєте великий, розгорнутий пласт м’яса.
  2. Відбийте м’ясо, посоліть і поперчіть. Обваляйте його в борошні, занурте у збиті яйця і обваляйте в панірувальних сухарях.
  3. Смажте у розігрітій олії до золотистої скоринки.
  4. Наріжте огірок тонкими кружечками, засоліть на 20 хвилин, злийте сік.
  5. Додайте йогурт, лимонний сік, оцет, перець, цукор і дрібно нарізану зелену цибулю. Перемішайте.
  6. Наріжте відварену картоплю та змішайте її з бульйоном, оцтом, гірчицею в зернах і європейською гірчицею.
  7. Додайте дрібно нарізану білу та зелену цибулю, рослинну олію, сіль і цукор і добре перемішайте.

Смачного!

Секрети ідеальної кави: чому напій може гірчитита як це виправити.

Источник материала
loader
loader