Смачніше, ніж у магазині, і все натуральне: малинові батончики з шоколадом від Ектора
Смачніше, ніж у магазині, і все натуральне: малинові батончики з шоколадом від Ектора

Смачніше, ніж у магазині, і все натуральне: малинові батончики з шоколадом від Ектора

Ці батончики так подобаються дітям та дорослим, що не варто розраховувати, що вони надовго затримаються у холодильнику. 24 Канал пропонує обов'язково за нагоди скористатися рецептом від кулінарного чарівника Ектора, яким він поділився у своєму інстаграмі.

Рецепт малинових батончиків

  • Час: 20 хвилин + час на застигання
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 190 грамів замороженої малини;
– 140 грамів кокосової стружки;
– 2 столові ложки меду;
– 200 грамів чорного шоколаду.

Приготування:

  1. У чаші блендера змішайте малину, кокосову стружку і мед. Перебийте до отримання однорідної маси.
  2. Викладіть масу у форму, застелену пергаментом.
  3. Заморозьте на 2 – 3 години.
  4. Після заморожування наріжте на порційні шматочки.
  5. Покрийте кожен батончик розтопленим чорним шоколадом.

Смачного!

Перевірений секрет та ідеальний результат: навіщо додавати мінералкуу фарш для котлет.

Источник материала
loader
loader