/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F8e7349fca8da493d31a12f2acb52ae76.jpg)
Смачніше, ніж у магазині, і все натуральне: малинові батончики з шоколадом від Ектора
Ці батончики так подобаються дітям та дорослим, що не варто розраховувати, що вони надовго затримаються у холодильнику. 24 Канал пропонує обов'язково за нагоди скористатися рецептом від кулінарного чарівника Ектора, яким він поділився у своєму інстаграмі.
Рецепт малинових батончиків
- Час: 20 хвилин + час на застигання
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 190 грамів замороженої малини;
– 140 грамів кокосової стружки;
– 2 столові ложки меду;
– 200 грамів чорного шоколаду.
Приготування:
- У чаші блендера змішайте малину, кокосову стружку і мед. Перебийте до отримання однорідної маси.
- Викладіть масу у форму, застелену пергаментом.
- Заморозьте на 2 – 3 години.
- Після заморожування наріжте на порційні шматочки.
- Покрийте кожен батончик розтопленим чорним шоколадом.
Смачного!
Перевірений секрет та ідеальний результат: навіщо додавати мінералкуу фарш для котлет.

