/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F9720928807280e7eb11da82fa9d97f92.jpg)
Спеції будуть в рази ароматнішими: кулінарний трюк з індійської кухні
Кожен кулінар докладає чимало зусиль, аби підібрати ідеальну суміш спецій для своїх страв. Однак цього мало: потрібно знати, як змусити їх максимально розкрити свій аромат, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Як розкрити аромат спецій на повну
Спойлер: не потрібно жодних хитрих девайсів або складних маніпуляцій. Усе, що вас потрібно, це елементарна пательня та кілька хвилин вільного часу.
Смаковий відтінок страв / Фото Freepik
Висипаємо спеції на суху сковорідку та смажимо 1 – 2 хвилини на середньому воні. В такий спосіб ми поприяємо виділенню ефірних олій, тому спеції матимуть глибший аромат та яскравіший смак.
Найкраще цей метод працює із зернами, але також чудово підійде і для мелених спецій.
Цікава думка: чому відомий історик заперечує існування італійської кухні.

