/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F7e8a3193a33bc3ebc58069dace005470.jpg)
Дешево, практично та неймовірно смачно: рецепт "тієї самої" запіканки з локшиною і сиром
Смак цієї запіканки точно знайомий кожному з дитинства. Ваші рідні точно втішаться, коли побачать її на столі, а ви не залишатимете усіх сил на кухні для приготування смачної вечері, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".
Рецепт запіканки з локшини та сиру
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 700 грамів сиру;
– 4 яєчні жовтки;
– 100 мілілітрів сметани;
– 200 грамів цукру;
– 5 грамів ванільного цукру;
– дрібка солі;
– 200 грамів локшини;
– 30 грамів вершкового масла;
– панірувальні сухарі;
– лимонна цедра до смаку.
Приготування:
- Зваріть локшину в підсоленій воді до повної готовності.
- У глибокій мисці змішайте сир із жовтками, додайте сіль, лимонну цедру, цукор, ванільний цукор і сметану. Збивайте до утворення гладкої, однорідної маси.
- Додайте до сирної суміші охолоджену локшину й ретельно перемішайте.
- Форму для запікання змастіть вершковим маслом і притрусіть панірувальними сухарями.
- Викладіть отриману масу у форму, верх змастіть яєчним жовтком.
- Випікайте страву в духовці, розігрітій до 160 – 170 градусів, упродовж 40 – 50 хвилин, поки не з’явиться апетитна рум’яна скоринка.
Смачного!
Його обожнюють усі: популярний салат з куркою та ананасом.

