Котлета по-київськи: соковитий рецепт від Кацуріна
Котлета по-київськи: соковитий рецепт від Кацуріна

Котлета по-київськи: соковитий рецепт від Кацуріна

Ресторатор та food-блогер Міша Кацурін поділився рецептом котлети по-київськи, передає 24 Канал. Спробуйте приготувати соковиту страву й ви!

Котлета по-київськи – рецепт

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 1 куряче філе;
– куряча кістка – за бажанням;
– 2 яйця;
– 0,5 склянки борошна;
– 0,5 склянки сухарів панко;
– 1 літр олії соняшникової для смаження;
– 2 столові ложки вершкового масла;
– часник – на смак;
– пучок кропу;
– сіль – на смак.

Як приготувати котлету по-київськи: дивіться відео

Приготування:

  1. Для початку підготуйте начинку для майбутньої котлети – вершкове масло з часником, сіллю та кропом перебийте до однорідності.
  2. За допомогою харчової плівки сформуйте ковбаску й помістіть до морозильної камери.
  3. Підготуйте куряче філе і сформуйте котлету – розріжте посередині і розкрийте, як книжку. Відбийте, посоліть, поперчіть.
  4. Закрутіть в м'ясний рулет вершкове масло з відвареною кісткою та сформуйте за допомогою плівки гарну котлету. Перемістіть в морозильну камеру.
  5. Після того, як котлета замерзне, запаніруйте її у борошні, яйці та сухарях панко.
  6. Смажте в дуже гарячій олії до рум'яної скоринки й доведіть до готовності в духовці. Приблизно 15 хвилин, при температурі 180 градусів.
  7. Смажену ніжку, за бажанням, прикрасьте декоративною серветкою та подавайте з гарніром та салатом.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і камамбер фрі, як в McDonald's.

Источник материала
loader
loader