Так вони ще смачніші: готуємо солоні сінабони – ще більше задоволення в улюбленій випічці
Так вони ще смачніші: готуємо солоні сінабони – ще більше задоволення в улюбленій випічці

Так вони ще смачніші: готуємо солоні сінабони – ще більше задоволення в улюбленій випічці

Сінабони з часником та сиром стануть для вас справжнім відкриттям. Довершуємо ефект нотками часнику та сиру – і ці булочки зникнуть зі столу в одну мить. 24 Канал радить звернути увагу на рецепт, яким поділилася переможниця "МастерШеф" Ангеліна Бурик у своєму інстаграмі.

Рецепт солоних сінабонів

  • Час: 2 години 30 хвилин
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
тісто:
– 250 мілілітрів теплого молока;
– 7 грамів сухих дріжджів;
– 1 столова ложка цукру;
– 1 чайна ложка солі;
– 1 яйце;
– 50 грамів розтопленого вершкового масла;
– 1 столова ложка італійських трав;
– 500 грамів борошна;
начинка:
– 1 головка часнику;
– 100 грамів вершкового масла;
– сіль, перець, італійські трави;
– 150 грамів тертого чедера;
присипка:
– 30 грамів пармезану;
– яйце.

Приготування:

  1. Молоко змішуємо з цукром та дріжджами, вбиваємо яйце та добре перемішуємо. Додаємо решту інгредієнтів, поступово вводимо борошно. Замішуємо тісто і залишаємо на годину підрости.
  2. Часник запікаємо у фользі з сіллю, тимʼяном та оливковою олією 30 хвилин при 180 градусах.
  3. Змішуємо часник з маслом та травами.
  4. Тісто викладаємо на змащену олією поверхню, обминаємо та розкочуємо в пласт до 0,5 сантиметра.
  5. Змащуємо тісто маслом та натираємо сир.
  6. Скручуємо рулет та нарізаємо булочки за допомогою нитки.
  7. Форму застеляємо пергаментом, натираємо на нього сир, викладаємо булочки і залишаємо ще на 30 хвилин.
  8. Змащуємо булочки яйцем та випікаємо булочки 25 хвилин при 180 градусах.
  9. Наприкінці змащуємо булочки розтопленим маслом та злегка посипаємо сіллю.

Смачного!

Навіть не треба терти картоплю: рецепт дерунів, в який ви закохаєтесь.

Источник материала
loader
loader