/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F693cea93fc089178be6a90d02c2fe90f.jpg)
Шалено смачна закуска, про яку мало хто знає: як зробити смажену редиску
Редиску можна використовувати не лише у свіжому вигляді. 24 Канал радить звернути увагу на рецепт порталу "На пенсії" – цей особливий смак та нові кулінарні акценти повинен відчути кожен.
Рецепт смаженої редиски
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 400 грамів редиски;
– 3 столові ложки соєвого соусу;
– 5 грамів свіжого кореня імбиру;
– 1 столова ложка оливкової або соняшникової олії;
– пучок петрушки.
Приготування:
Ретельно промийте редиску під проточною водою, зріжте кінчики. Кожен коренеплід наріжте навпіл або на чверті, залежно від розміру.
Корінь імбиру очистіть від шкірки і подрібніть ножем на дрібні шматочки.
На розігріту сковорідку влийте трохи олії. Викладіть редиску разом з імбиром і обсмажуйте на середньому вогні приблизно 2 хвилини, постійно помішуючи.
Додайте соєвий соус і готуйте ще приблизно хвилину, щоб овочі просочилися ароматами.
Перед подачею посипте страву подрібненою свіжою зеленню.
Смачного!
Краще за морозиво: полуничний десерт з 3 інгредієнтів.

