Шалено смачна закуска, про яку мало хто знає: як зробити смажену редиску
Шалено смачна закуска, про яку мало хто знає: як зробити смажену редиску

Шалено смачна закуска, про яку мало хто знає: як зробити смажену редиску

Редиску можна використовувати не лише у свіжому вигляді. 24 Канал радить звернути увагу на рецепт порталу "На пенсії" – цей особливий смак та нові кулінарні акценти повинен відчути кожен.

Рецепт смаженої редиски

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 400 грамів редиски;
– 3 столові ложки соєвого соусу;
– 5 грамів свіжого кореня імбиру;
– 1 столова ложка оливкової або соняшникової олії;
– пучок петрушки.

Приготування:

  1. Ретельно промийте редиску під проточною водою, зріжте кінчики. Кожен коренеплід наріжте навпіл або на чверті, залежно від розміру.

  2. Корінь імбиру очистіть від шкірки і подрібніть ножем на дрібні шматочки.

  3. На розігріту сковорідку влийте трохи олії. Викладіть редиску разом з імбиром і обсмажуйте на середньому вогні приблизно 2 хвилини, постійно помішуючи.

  4. Додайте соєвий соус і готуйте ще приблизно хвилину, щоб овочі просочилися ароматами.

  5. Перед подачею посипте страву подрібненою свіжою зеленню.

Смачного!

Краще за морозиво: полуничний десерт з 3 інгредієнтів.

Джерело матеріала
loader