Як у бабусі: готуємо горішки зі згущеним молоком, які повернуть в дитинство
Як у бабусі: готуємо горішки зі згущеним молоком, які повернуть в дитинство

Як у бабусі: готуємо горішки зі згущеним молоком, які повернуть в дитинство

Процес нескладний, але для випікання "шкаралупок" необхідно використовувати спеціальні форми. 24 Канал з посиланням на кулінарку Марію Михальченко ділиться рецептом приготування горішків зі згущівкою.

Горішки зі згущеним молоком

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порції: 10 – 12

Інгредієнти для тіста:
– 400 грамів борошна;
– 2 столові ложки крохмалю;
– 0,25 чайної ложки солі;
– 200 грамів вершкового масла;
– 70 грамів цукрової пудри;
– 0,5 чайної ложки ванільного цукру;
– 2 яйця;
– 0,5 чайної ложки соди;
– 0,5 чайної ложки оцту.

Для начинки:
– згущене молоко.

Приготування:

  1. Змішайте борошно, крохмаль, сіль. Перемішайте.
  2. В окремій місткості змішайте масло, цукрову пудру й ванільний цукор. Збийте міксером протягом 1 хвилини.
  3. Додайте по одному яйцю, щоразу перемішуючи їх міксером. Тепер соду, погашену оцтом. Перемішайте міксером до однорідності.
  4. Всипте сухі інгредієнти та доведіть міксером до однорідності, а потім продовжуйте місити тісто руками.
  5. Сформуйте з тіста невеличкі кульки. Розігрійте форму для приготування горішків і викладіть у комірки заготовки.
  6. Випікайте горішки на вогні, нижчому за середній, до золотистого кольору. Тоді обробіть за допомогою дрібної тертки краї.
  7. Наповніть горішки згущеним молоком, яке попередньо відварили протягом 3 годин після закипання води. Можна смакувати.

Готово!

Теж приготуйте: неймовірно літній десерт з полуниці та сиру.

Источник материала
loader
loader