/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F53634d6ce2fefbd711e6eb4b89d79837.jpg)
Розм'якшить найжорсткіші шматки за 20 хвилин: найшвидший маринад для шашлику
Ці швидкі в приготуванні розчини забезпечують смачну альтернативу для тих, у кого обмаль часу, і дозволяють приготувати шашлик набагато швидше. Сьогодні 24 Канал з посиланням на кулінара Ігоря Місевича пропонує маринад з ківі, який дуже скоро розм'якшує навіть найжорсткіше м'ясо.
Швидкий маринад для шашлику з ківі
- Час: 10 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 1 ківі;
– 3 цибулі;
– 1 склянка мінеральної води;
– спеції – на смак.
Приготування:
- Цибулю дрібно наріжте та змішайте зі спеціями й мінералкою.
- Ківі перемеліть в блендері та додайте до цибулі. Добре перемішайте та додавайте до м'яса.
- Залиште маринуватися на 20 хвилин і починайте смажити.
Нехай шашлик вийде смачним!
Теж приготуйте: соковитий шашлик зі свинини.
