/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F20633dc8ab3e8ac3d15b256e9bb07e1b.png)
Вихідний по-італійськи: готуємо пасту з червоним песто за рецептом переможця Мастершеф
У вихідний день, коли нікуди не поспішаємо, можна потішити себе улюбленою стравою.Паста а-ля песто россо - ідеальна страва, яка готується швидко, а смак - наче з ресторану.Рецептом поділився переможець "Майстер Шеф" Вадим Бжезинський."Це рецепт вихідного дня. Зберігайте, смакуйте італійськими нотками. Це швидко, це легко і неймовірно смачно, а головне не нудно, не заїжджено, рідні або друзі будуть в захваті, запевняю", - каже кулінар.паста (ваша улюблена) - 120 грперець болгарський червоний - 200 грчасник - 1 головка середнячілі перець - 1 штцибуля червона - 1 шт середнячебрець - 2 гілочкигриби ерінги - 100 грвино біле сухе - 70 млсіль, перецьіталійські спеції - 1/2 ч.лпармезан - 15 грбазилік зелений свіжий - 2 гілочкивершки - 30 %100 млоливкова олія - 35 млУсі овочі приправляємо, додаємо вино, чебрець. Викладаємо на деко у заздалегідь розігріту духовку 200 градусів на 15 хвилин.Потім запечені овочі, окрім грибів перебити в блендері до однорідної консистенції.Відварити пасту у підсоленій водіНа пательню додати олію, трішки обсмажити гриби, додати соус із запечених овочів, вершки, пасту. Все ретельно перемішати і викласти на тарілку.Подаємо з базиліком та пармезаном."Відкрийте таємницю смаку ідеальної пасти. Обіцяю, ви кайфанете, смачного", - додав шеф-кухар.

