/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F06acabbbef5e4ef1def326df22b22335.jpg)
Купуємо спецію, а не порошок: як перевірити якість куркуми
Куркума – це не лише смачний додаток до ваших страв, а й корисний подарунок для вашого організму. Як перевірити якість спеції, щоб ненавмисне не зашкодити собі та рідним – розповідає 24 Канал з посиланням на портал Ukr.Media.
Як вибрати куркуму?
Візьміть дрібку спеції та перетріть її між пальцями. Свіжа та якісна куркума одразу матиме яскравий аромат. Якщо запах слабкий або взагалі відсутній – купуйте куркуму в іншому місці, а цю вже не вживайте.
Іноді замість куркуми можна натрапити на фарбоване борошно, тому будьте уважними. Краще зайвий раз впевнитися у якості продукту.
Коли ж спеція вже на вашій кухні, то розчиніть трішки куркуми у склянці води. Якщо на поверхні води зʼявилися білі плями – сміливо викидайте такий продукт у смітник.
Гарний початок дня: млинці з шинкою, сиром та авокадо.

