Швидко, смачно й елегантно: найпростіший рецепт фаршированих кабачків
Швидко, смачно й елегантно: найпростіший рецепт фаршированих кабачків

Швидко, смачно й елегантно: найпростіший рецепт фаршированих кабачків

Кабачки з начинкою – це завжди чудова нагода насолодитися улюбленим овочем та трішки поекспериментувати з новими смаковими відтінками. 24 Канал пропонує взяти до уваги рецепт фаршированих кабачків від порталу "На пенсії".

Як приготувати фаршировані кабачки?

  • Час: 1 година
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 3 кабачки;
– 1/2 склянки бургуру;
– 1 цибуля;
– 200 грамів печериць;
– 1 морква;
– 60 грамів твердого сиру;
– спеції до смаку.

Приготування:

  1. Наріжте кабачки широкими кругами. Зсередини акуратно видаліть м’якоть, щоб утворилися порожнисті "стаканчики".

  2. Опустіть кабачки в киплячу воду й бланшуйте їх 2 – 3 хвилини.

  3. Відваріть булгур до готовності, згідно з інструкцією на упаковці.

  4. Очистіть та дрібно наріжте цибулю, моркву, печериці, а також частину вийнятої м’якоті кабачків.

  5. Обсмажте овочі на сковороді до м’якості, додайте готовий булгур і тушкуйте все разом ще 5 хвилин.

  6. Додайте до начинки сіль та перець. Наповніть кабачкові формочки овочево-зерновою сумішшю, а зверху рясно посипте тертим сиром.

  7. Перекладіть фаршировані кабачки у форму для запікання та помістіть у духовку, розігріту до 180 градусів. Готуйте приблизно 15 хвилин, поки сир не розплавиться й не утворить апетитну скоринку.

Смачного!

Чи всі продукти треба мити: пояснення, яке буде у пригоді кожному.

Источник материала
loader
loader