/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F7eac9f6ccfde141a5a830b5394b6ec7a.jpg)
Задоволення не з дешевих: скільки коштує поїсти в Буковелі
Більшість готелів пропонують лише сніданок, а далі відпочивальникам доводиться думати, куди їм пііти поїсти. 24 Канал розповідає, скільки грошей доведеться витратити на відвідування місцевого ресторану.
Які ціни на страви в ресторанах Буковеля
У ресторані "Вугільна шафа", що розташований в Поляниці, тобто за межами гірськолижного комплексу, пропонують страви на різний смак і гаманець. Це і холодні закуски, і гарніри та салати до м'яса, і десерти. У липні 2025 року ціни такі:
- салат із телятини — 369 гривень;
- бульйон – 210 гривень;
- бограч – 295 гривень;
- банош карпатський зі шкварками та бринзою – 255 гривень;
- шашлик курячий – 185 гривень за 100 грамів;
- шашлик свинний – 210 гривень за 100 грамів;
- узвар – 44 гривні за 250 мілілітрів.
лимонад апельсиновий – 146 гривень за 400 мілілітрів.
Поїсти в закладі, що розташований у межах курорту, дорожче. Наприклад, ціни у ресторані Kolyba станом на липень такі:
- салат овочевий з бринзою – 285 гривень;
- борщ на ребрах – 295 гривень;
- бограч – 335 гривень;
- банош з бринзою та шкварками – 365 гривень;
- деруни з грибним соусом – 410 гривень;
- шашлик курячий – 255 гривень за 100 грамів;
- узвар – 75 гривень за 250 мілілітрів.
У "Грибовій хаті", що є одним із найпопулярніших ресторанів поблизу Буковеля, ціни ще вищі. Щоправда, там пропонують цікаві фірмові страви, і він розташований ближче до гірськолижного курорту. Ціни у липні такі:
- салатка з качиною ніжкою – 397 гривень;
- банош з білими грибами – 382 гривні;
- карпатські гриби з галушками – 437 гривень;
- голубці – 429 гривень;
- карпатська форель – 296 гривень за 100 грамів;
- шашлик курячий – 238 гривень за 100 грамів;
- шашлик свинний – 246 гривень;
- ягідний узвар – 94 гривні за 400 мілілітрів.
