/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Ffddff1d85116ce44d70b8c180c459eb2.jpg)
Ви ще встигаєте: швидкий медівник для святкування Медового Спаса
Як тільки ви почнете випікати цей медівник – рідні негайно збіжаться на кухню, адже він має такий апетитний аромат, що встояти просто неможливо. 24 Канал пропонує відсвяткувати Медового Спаса за рецептом порталу "На пенсії".
Як приготувати медівник на Медового Спаса?
- Час: 1 година
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 2 яйця;
– 120 грамів цукру;
– 120 грамів меду;
– 120 грамів кефіру;
– 170 грамів борошна;
– 1 чайна ложка соди;
– 1 склянка горіхів.
Приготування:
- Яйця збиваємо з цукром. Додаємо мед і соду та збиваємо ще раз – маса збільшиться в обʼємі.
- Влийте кефір та добре перемішайте. Поволі додайте просіяне борошно.
- Всипте подрібнені горіхи або інший додаток за бажанням.
- Змастіть форму олією, вилийте тісто та випікайте 35 – 40 хвилин при 180 градусах.
- За бажанням можна покрити медівник шоколадом або кремом.
Смачного!
Його всі обожнюють з дитинства: простий рецепт пісочного печива.

