Не викидайте старі кабачки: цей рулет з ніжною начинкою з'їдять першим
Не викидайте старі кабачки: цей рулет з ніжною начинкою з'їдять першим

Не викидайте старі кабачки: цей рулет з ніжною начинкою з'їдять першим

Готується елементарно, а начинка тане в роті

Рулет із кабачків — це не лише смачна та ніжна закуска, а й чудовий спосіб використати овочі, які вже давно лежать у холодильнику. Такий рулет достатньо прости у приготуванні, гарно тримає форму, а начинку легко адаптувати під свій смак. Можна завернути в середину суміш з яєць та сиру, або додати червону рибку. Рулет з кабачків чудово підійде і для домашнього обіду, і для гостинного столу.

Рецептом поділилась кулінарна блогерка vita_foodblog.

Інгредієнти:

  • 2 кабачки середнього розміру
  • 3 яйця
  • часникова сіль,
  • перець
  • 100 г сиру сулугуні (можна і без)
  • 4 ст.л. борошна

Начинка:

  • 2 плавлених сирки або 200 г сиру сулугуні
  • 3 яйця
  • майонез на смак
  • 2 зубчики часнику
  • сіль
  • перець

Як приготувати рулет з кабачків

  1. Кабачок натерти на дрібну терку, додати яйця, часникову сіль, перець, борошно і перемішати.
  2. Вилити тісто на деко, застелене пергаментом. Пекти у розігрітій духовці, при 190 градусах 45-50 хвилин. Коли корж буде румʼяний та пропечеться, дістаньте його з духовки та охолодіть.
  3. Для начинки змішати натертий сир, яйця, часник, майонез, спеції.
  4. Намастити корж начинкою, на цьому етапі можна додати подрібнені томати, проте заздалегідь відкиньте їх на сито, щоб позбавитися зайвого соку.
  5. Загорніть рулет, скрутивши корж у трубочку. Загорніть у плівку чи фольгу та покладіть у холодильник, ідеально на ніч.
Джерело матеріала
loader
loader