/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F0cd25fcb35e3e17c95cc1e4c69b88039.png)
Ніжний крем з яблук на зиму: рецепт від Лілії Цвіт, який додасте в кулінарну скарбничку
Крем з яблук та згущеного молока - ідеальний спосіб зберегти аромат і користь фруктів у банці. Він простий у приготуванні і стане незамінною основою для десертів, тостів або доповненням до улюблених страв у холодну пору року.Зберігайте рецепт кулінарки та фудблогерки Лілії Цвіт.Таким кремом можна змащувати торти, налисники або ж просто їсти ложкою.яблука - 3 кг (чищених)цукор - 1 кгзгущене молоко - 350 гвода - 100 млДля початку потрібно підготувати яблука: очистьте їх від шкірки, серединки та наріжте будь-якими шматочками.Після цього засипте їх цукром, перемішайте, накрийте кришкою та доведіть до кипіння. Залиште їх тушкувати 20 хвилин,постійно помішуючи.Далі ретельно збийте яблука блендером, щоб утворилось однорідне пюре.Додайте сире згущене молоко і знову доведіть до кипіння. Накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні ще 20 хв.Одразу гарячий крем розлийте у чисті стерилізовані банки та закрийте кришками.

